ENGLISH|DANSK

NY Bord VIP lanceret
 

Bord VIP blev tegnet af Professor Jørgen Gammelgaard i midten af 80’erne sammen med de øvrige lamper i VIP-sortimentet.

 

Med sin nærmest svævende skærm var lampen måske for dristig dengang, men passer nu perfekt til tidens efterspørgsel efter virkeligt unikke designs, hvor også Gammelgaards ikoniske Swing VIP og Gulv VIP oplever en stærkt stigende interesse i en række lande. Stangens form betyder, at lampeskærmen kan VIP-pes – ligesom det er tilfældet på de øvrige indendørs VIP-lamper.

 

Bord VIP’en har en E27 fatning med afbryder og kan fungere med alle typer lyskilder fra glødepærer til LED.Ny agent i Schweiz
Fra og med august måned er QN'c ved Philipp Kuntze udnævnt til generalagent for Schweiz.
Philipp Kuntze har en stor passion for dansk high-end design og repræsenterer også blandt andet Finn Juhls møbelkollektion for det danske firma OneCollection.
Vi glæder os over samarbejdet om at udbrede kendskabet til Pandul-kollektionen på dette særdeles kvalitetsbevidste og købedygtige marked.
Ny agent i Norge
Fra og med august dette år er Furntex udnævt til generalagent i Norge for Pandul.
Furntex har stor erfaring som agent for high end designprodukter og er blandt andet også agent for GETAMA, der er en af de større Wegner-producenter på møbel-siden. 
Efter et par års fravær på markedet, glæder vi os til igen at kunne servicere kunderne gennem en velanset, lokal agent.
Pandul lanceret i Australien
I efteråret 2014  blev Pandul lanceret i Australien af Tryde Designer Trading, - baseret i Melbourne.
Selve lanceringen skete ved et stort trade show i Melbourne hvor lamperne vakte meget stor opmnærksomhed.
Senest har det store Australske internet-medie "The home journal" skudt 2015 i gang med et interview med de to grundlæggere,
Sarah Tryde og André Rossi.

                 
                   
Pandul VIP lamper i Arvingerne II
I de nye afsnit af den danske succes-serie Arvingerne, som er lanceret i begyndelsen af 2015,  foregår mange scener på "Grønnegården".
Professor Jørgen Gammelgaards VIP-lamper indgår flot i mange af scenerne - både Swing VIP bordlampen og den tilsvarende Gulvlampe Gulv VIP.                  
100 års Wegner Jubilæums Pendel - opdateret
I anledning af Wegner 100 års dag har Pandul udviklet en helt særlig udgave af den berømte hejsependel og de første af i alt 300 eksemplarer med indgraverede, fortløbende numre, blev frigivet til Wegners fødselsdag den 2. april.Skærmen er elfenbensfarvet og bøjlen er belagt med ægte guld med en unik mat overflade udviklet til denne jubilæumsudgave.
Der er nu kun få eksemplarer tilbage af de 300 hos forskellige forhandlere og prisen er stærkt stigende!!
 
 
 
Swing VIP i svensk komedie premiere på TV4
Efterårets første afsnit af den populære Svenske comedy serie " solsidan" blev vist søndag den 20. oktober kl. 20 og begyndte med en lang dialog på et kontor, hvor Swing VIP - designet af professor Jørgen Gammelgaard - i hvid var valgt som skrivebordslampen der stod lige i centrum de første 20 sekunder! Super flot og ikke mindst relevant.
Swing VIP lampen spreder nemlig lyset så meget, at en stor del af skrivebordet bliver godt belyst. Det giver et bedre arbejdsmiljø end lamper der giver en kraftig, men meget lille afgrænset lysplet på skrivebordet.
Wegner hejsependlen hos RITA
I efterårets afsnit af den populære serie om lærerinden RITA - fantastisk spillet af Mille Dinesen - har man valgt Wegners berømte hejsependel i hvid over familiens spisebord.
Og de er ikke helt alene om at synes om den lampe. Wegners hejsependel sælges ikke bare i store dele af Europa, men også i Japan, Taiwan, New Zealand og USA for nu at komme næsten verden rundt!! 
BUBI valgt til Georg Jensen butikker world-wide
 
BUBI - designet af Henning Koppel - var et oplagt valg for verdenskendte Georg Jensen, da man skulle beslutte en lampe til virksomhedens nye butikskoncept for Home Products.
Med sit smukke organiske design passer BUBI-lampen perfekt til Georg Jensens Home Product kollektion. En kollektion der også indeholder en lang række af Henning Koppels ikoniske designs.
Det nye butikskoncept er allerede implementeret flere steder i Danmark og skal herfra bredes ud til resten af verden.
 
Michael Sheridan har Hejsependlen som favorit
Amerikaneren Michael Sheridan regnes for verdens førende ekspert i dansk design og arkitektur. 
Han blev fornyligt i en stor artikel i Berlingskes tillæg MS bedt om at udpege 4 favoritter blandt dansk design.
Hejsependlen af Hans. J. Wegner - produceret af Pandul - var ét af de fire udvalgte designs - og eneste lampe!
 
NYHED: Wegner hejsependel i grafit grå
Wegners berømte hejsependel er lanceret i endnu en af de varianter den gamle mester bestemte allerede fra begyndelsen,  nemlig grafitgrå. Pedlen er forsynet med hvid hejs og ledning, som giver en smuk lethed til den grå pendel.
Hermed fås Wegners hejsependel i 4 varianter: Sort, Hvid, Børstet Aluminium og Grafitgrå.
Mini VIP anbefalet af Philippe Starck
Omkring påske indløb endnu en ordre fra et ret fancy fransk hotel på kysten ud for Bordeaux.
Hotellet indrettes af Philippe Starck, der havde anbefalet Mini VIP fra Pandul.
Tak Phlippe!
Mini VIP til Hotel le Marcel i Paris
I de allersidste dage inden jul leverede Pandul en sending Mini VIP lamper til værelserne på Hotel le Marcel i Paris. 
Mini VIP er ideel som sengelampe og kan kombineres med andre væg-, bord eller gulv-lamper fra VIP-serien af Jørgen gammelgaard.
RING lamper fra Pandul i Berliner Fernsehturm
Fjernsynstårnet i Berlin er kendt af alle, der har været i Berlin. Tårnet og restauranten er under renovering og gæster fra hele verden kan fremover glæde sig over en perlerække af Erik Magnussens flotte RING lamper i den store 47 cm udgave.
 
 
Hvide OPALA lamper til flot nyt plejehjem
Johannesgården i Brønshøj slog for nyligt dørene op til et helt nyt og tidssvarende plejehjem efter en gennemgribende renovering og ombygning, hvor næsten kun fundamentet blev genbrugt.
Forstander Lis Hauerslev lægger stor vægt på hyggelige omgivelser for hjemmets beboere og valgte Hans J. Wegners smukke hvide OPALA lamper som stemningsskabende lamper på Johannesgården.
OPALA blev valgt fordi de giver et godt lys, er smukke, robuste og nemme at gøre rene.
 
 
OPALA stander- og bordlamper valgt til New Zealands nye Suppreme Court
Da New Zealands nye Suppreme Court blev indviet i begyndelsen af dette år, blev det afsløret, at der i indretningen er brugt OPALA bord og standerlamper leveret af Peter Bromhead, Panduls forhandler i Auckland.
 
 
Panduls SWING VIP lampe blandt verdens 100 smukkeste designs
Pandul deltager med Professor Jørgen Gammelgaards SVING VIP i 2009/10 udgaven af den italienske non-profit organisation Pulchras ”skønhedskonkurrence” for verdens 100 smukkeste produkter inden for alle kategorier.
Læs mere om denne spektakulære event på www.pulchra.org - og stem på SVING VIP !!!!
 
 
SWING VIP erobrer New York
Sidste sommer besluttede Morgans Hotel - et af de helt trendy hoteller på Madison Avenue i New York - at opgradere alle værelser med Panduls SWING-VIP lamper – designet af professor og arkitekt Jørgen Gammelgaard.
Alle lamper blev testet og samlet efter amerikanske specifikationer. Det blev til en hel container med næsten tre tons Pandul-lamper, der blev sejlet til New York og ankom planmæssigt en af de sidste dage i maj.